*
Uutiset

Uutiset - Mikä ihmeen masecom - Yhteystiedot

 
28.10.2015 Asunnot ja muut tilat; Linkkien tarkastuksia
30.10.2015 Tapiola pankki poistui linkeistä, koska se on nykyisin S-pankkia
   
   
   
 
   

 

 

Mikä ihmeen masecom?

Historiaa...
Masecom
-niminen sivusto näki päivänvalonsa ensimmäisen kerran jo vuonna 2002, jolloin sivusto perustettiin palvelemaan Markkinointipalvelu Masecom Ky:n (markkinointiyritys, MArketing SErvice COMpany) tarpeita. Yritys markkinoi aikanaan mm. ilmalämpöpumppuja. Pari vuotta kestäneen toimintansa jälkeen, sivusto vuokrattiin vuonna 2004 verkkotunnuksen kanssa toiselle ilmalämpöpumppuja myyvälle ja asentavalle yritykselle (Raahen Huolto Pekka). Tämän yhteistyön päätyttyä toukokuussa 2006, sivusto vain "uinui" odotellen uutta käyttöä...

Linkkikirjasto...
Nykyinen linkkikirjasto -versio rakennettiin puolestaan kesällä 2000 alun perin webmasterin omalle tietokoneelle, jonka tehtävänä oli toimia eräänlaisena aloitussivuna (=sivu, jonka internetselain avaa ensimmäisenä). Tämän vuoksi linkkilista on edelleen hieman "Helsinki-keskeinen". Webmasterin tuttavapiirin toivottua myös pääsyä hyväksi havaittuun linkkikirjastoon, se päätettiin siirtää internetiin (masecomin alidomainsivuksi), mutta tällöinkin vain lähipiirin käyttöön.

Nykyhetki...
Syksyllä 2006 masecomin "uinuvan" tilanteen edelleen jatkuttua, kehittyi ajatus siirtää
linkkikirjasto masecom -verkkotunnuksen alle ja tehdä siitä jonkinlainen palveluportaali  (=verkkopalvelu, joka omien toimintojensa lisäksi tarjoaa pääsyn useisiin muihin verkkopalveluihin), sekä vapauttaa se samalla yleiseen käyttöön. Tämä osaltaan lisää valtavasti haasteita, koska tämän jälkeen ei riitä, että linkkikirjasto palvelisi vain yhden tai kahden ihmisen tarpeita, vaan huomattavasti laajemman käyttäjäkunnan. Sivuston kehittelytyö onkin jatkuvasti käynnissä. Linkkejä voi kuka tahansa ehdotella palautelomakkeella. Myös varsinaisia sisältöehdotuksia otetaan vastaan. Sisällöksi on suunnitteilla yhtä jos toista mielenkiintoista, joten kannattaa pysyä "kanavalla"!

Tehdään tästä siis yhdessä hyvä palveluportaali!


 

Yhteystiedot
Sähköposti:

Voit käyttää yhteydenpitoon myös palautelomaketta

[ Sivua päivitetty viimeksi 30.10.2015 09:26 ]

Masecom - WebDesignBy PilviProduction